ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΩΡΙΚΟΣ Ν/Δ Δωρίδας
Έληξε η προθεσμία δήλωσης των ομάδων για τη συμμετοχή τους στο νέο Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής .
Ο ΔΩΡΙΚΟΣ δεν υπέβαλλε την σχετική αίτηση κι έτσι ο περσινός πρωταθλητής Α΄ ΕΠΣ Φωκίδας δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα που για πρώτη φορά στην ιστορία του κατόρθωσε να προβιβασθεί.
Οι λόγοι που ανάγκασαν την Διοίκηση τυ Δωρικού να πάρει αυτή την απόφαση ήταν κυρίως οικονομικοί...
Απόλλων Ευπαλίου
Σε νέους παίκτες απο την περιοχή θα στηριχθεί στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο Απόλλων Ευπαλίου καθόσον οι ποδσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρσι τον βασικό κορμό της ομάδας ή αποχώρησαν ή μεταπήδησαν σε άλλες ομάδες (Αδραχτάς στον Ναυπ. Αστέρα, Χρ. & Γ. Φλέγγας στην Πρέβεζα κλπ).
Προπονητής του Απόλλωνα θα είναι και πάλι ο κ. Β. Λουκόπουλος .
Πάντως η ομάδα του Ευπαλίου που υποβιβάσθηκε, αν και κατα κοινή ομολογία απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή ταλανίζεται απο χρέη και τα οικονομικά της δεν είναι καθόλου καλά αφού δεν έχει τις επιδοτήσεις της ΕΠΟ......

ΕΚΛΟΓΕΣ Τ.Α.


Αν. Φλώρος για την Δωρίδα
Δημ. Κωνσταντόπουλος για Ναυπακτία

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες απο τα επιτελεία των κομμάτων, φαίνεται να έχει η "κλειδώσει" η στήριξη νέων υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Ν.Δ. για τον νέο Δήμο Δωρίδας θα στηρίξει τον πολιτευτή της κ. Αναστάσιο Φλώρο, το δε ΠΑΣΟΚ για τη Ναυπακτία τον κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Πάντως απο πλευράς των νέων φερόμενων υποψηφίων, τίποτα δεν ανακοινώθηκε ούτε μπορέσαμε να πάρουμε κάποια δήλωσή των μέχρι στιγμής..
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "νέο Άστρο"